Svaki pogled i pokret Nataše Bekvalac upućen ka nekom muškarcu se budno prati, a kad još pošalje "srce" preko Instagrama, mediji se raspišu o njenoj "novoj ljubavi".

Međutim, "novosadska barbika", kako je često zovu, tvrdi da je potpuno sama i to već dosta dugo. Takođe, naglašava da je veoma nesigurna.

natasa bekvalac kupaci kostim.jpg
Instagram / bekvalceva 

"Ja sam sama u emotivnom pogledu pune četiri godine", izjavila je za Ekskluziv na TV Prva. "Kad kažem da nemam `šta da vam kažem`, to znači da nema ničeg ni važnog ni nevažnog. Stvarno se ništa ne dešava.

Mislim da muškarcima nemam ni šta da ponudim", ispričala je pevačica, dodavši da sebe uopšte ne smatra lepom ženom. Pritom, ona je u potpunosti posvećena ćerkama - Hani i Katji, a mnogo vremena i truda ulaže u nastupe i karijeru.

"Nije mi teret što sam samohrana majka", rekla je nedavno za Informer. "Pomislim da mi treba muškarac kada mi treba fizička pomoć, ali za drugo ne znam. Naviknuta sam ovako, ne znam da li bi mi bilo lakše ili teže."

haljina natase bekvalac
ATA / Antonio Ahel 

Ona je već govorila o tome koliko je Hani potrebna muška figura. Kako je objasnila, "devojčice idealizuju svog muškarca u odnosu na svog tatu. Ja verujem da je Bog nama dao najbolje. Možda će bez obzira što nemaju to, moći da naprave viziju toga što žele", kaže pevačica. 

Nataša neprekidno privlači pažnju suprotnog pola, a žene je obožavaju - kako izgleda u svojim najlepšim izdanjima, pogledajte u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Lepa novosadska pevačica pleni u modnim kombinacijama, a na plaži je neodoljiva!

Izvor: Lepa&Srećna