Jelena Karleuša i Duško Tošić u julu prošle godine objavili su da se razvode nakon 14 godina braka, ali je pevačica nakon toga priznala da i dalje žive pod istim krovom i da su na papiru i dalje u braku.

Jelena je pre nekoliko dana gostovala u emisiji "Prvi red" na TV "K1", gde je između ostalog govorila i o odnosu sa Duškom, sa kojim ima dve ćerke, Atinu i Niku.

"Duško Tošić me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku. Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene. Jako lepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu. To je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je nažalost jedna velika istina", rekla je ona tada.

Jelena Kareluša o glumcima
ATA / Antonio Ahel 

Ove reči su, po svemu sudeći, zasmetale Tošiću, koji je sada odlučio da se oglasi preko svog advokata.

"Povodom poslednjih izjava Jelene Karleuše o Dušku Tošiću u prethodnim danima, a po nalogu i u ime mog klijenta Duška Tošića, prinuđen sam da se javno oglasim! Duško Tošić je neko ko kroz celu svoju karijeru, kao ugledni sportista i bivši reprezentativac, izbegava da se javno eksponira, naročito kada su u pitanju bračne i porodične stvari. Ponavljamo da su i dalje u toku pregovori o sporazumnom razvodu braka Duška Tošića i Jelene Karleuše i da je jedan od dogovora sa Jeleninim advokatima bio upravo da se nijedna strana ne oglašava o bračnim i porodičnim stvarima, dok su pregovori o sporazumnom razvodu braka u toku. Duško Tošić taj dogovor poštuje, dok Jelena svojim poslednjim istupima u javnosti krši postignuti dogovor i udaljava nas od mirnog i sporazumnog rešenja situacije. Apelujemo na Jelenu Karleušu da se, radi mirnog rešenja, ubuduće uzdrži od javnog oglašavanja o Dušku Tošiću, razvodu braka, o porodičnim stvarima, i ističemo da ćemo se svaki naredni put kad to učini javno oglasiti", poručio je za "Kurir" advokat Nikola Premović.

Još fotografija Jelene Karleuše i Duška Tošića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša i Duško Tošić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna