Glumica Mirka Vasiljević (32) i fudbaler Vujadin Savić (32) mladi su se ostvarili kao roditelji - u 21. godini dobili su prvo dete, nakon čega se rodilo još troje naslednika.

Velika porodica obično podrazumeva velike troškove, ali popularni par našao je način da uštedi, iako primećuju poskupljenja na svakom koraku. Iako imaju dovoljno novca da svakom detetu kupuju novu garderobu, Mirka i Vujadin smatraju da nema potrebe za tim, već da njihovi sinovi i ćerke mogu da nasleđuju odeću jedni od drugih, što je slučaj u većini porodica u Srbiji.

"Kada mi tako jedna stvar zafali pa pošaljem dete u prodavnicu, kada mi vrati kusur pitam se kako samo ovoliko kusura, onda shvatim da je sve poskupelo. Imam sreću što naša deca stvari mogu da nasleđuju, tu uspemo da uštedimo jer su u dva meseca rođeni, dva puta u oktobru, dva puta u decembru, tako da se tu kombinujemo", ispričala je glumica na TV "Una" i dodala da je takav način funkcionisanja porodice i mere štednje predložio upravo Vujadin.

mirka-vasiljevic-vujadin-savic (1).jpg
ATA / Antonio Ahel 

Mirka je nedavno govorila i o tome kakav odnos ima sa Vujadinovim roditeljima, Dušanom Savićem i Marinom Rajević Savić.

"Na prvom mestu imam poštovanje prema njihovim godinama, ali ih poštujem naravno zbog toga što su Vujadinovi roditelji. Takva sam osoba da želim da u mom privatnom životu sve kockice budu složene. I kada mi neke stvari ne prijaju, imam mogućnost da to otvoreno kažem sa željom da odnos bude bolji, čvršći i kvalitetniji i oni su se sa tim i složili. Imamo jedan zdrav i lep odnos", objasnila je ona za "Espreso".

Podsetimo, Mirka i Vujadin zajedno su već 13 godina i imaju dva sina i dve ćerke, od kojih je najmlađa nedavno napunila godinu dana.

Još fotografija Mirke i Vujadina pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna