Suzana Mančić nije krila koliko je teško podnela odlazak majke koja je preminula pre 14 godina. "Loto devojka" bila je voma vezana za Veru sa kojom je živela sve do njene smrti i koja joj je bila najveća podrška u odgajanju ćerki Natalije i Teodore.

"Mislim da čovek odraste kada mu umru roditelji, zapravo kada ti umre majka, tada odrasteš. Majčina smrt me je promenila. Za nju sam bila izuzetno vezana, ne samo zbog toga što je živela sa mnom i mojim ćerkama. Bila mi je najveći oslonac u životu", ispričala je svojevremeno Suzana u emisiji "Milizam". Suzana je odrastala i uz tetku Nadu, od koje se oprostila emotivnom porukom.

"Odlaze da bi se ponovo našli: Vera, Lale i Nada. Odgajali nas, negovali, bili uz nas uvek kada treba. Mila moja Titi, mirno putuj", napisala je Suzana na društvenim mrežama uz staru fotografiju na kojoj su njeni najmiliji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna