Da li biste oprostili prevaru, pitanje je koje se veoma često postavlja poznatim ličnostima, naročito onima koji su u srećnom braku. Ljudi veruju da oni znaju neku posebnu "tajnu" čim opstaju duže u skladnoj zajednici pa ih interesuje kako oni čuvaju svoju ljubav.

Verovatno je to pitanje koje sebi često postavljaju i same žene - "da li da oprostim", "da li da pokušam da sačuvam brak" - bilo da se preljuba već odigrala ili da samo od nje strepe. Upravo pitanje slično tome je dobila i Katarina Grujić.

Poznata pevačica je gostovala u emisiji "AmiG šou", na TV Pink, a voditelj Ognjen je pitanje još malo "začinio". "Šta bi radije - da uhvatiš muža u prevari sa svojom najboljom drugaricom ili sa njegovim najboljim drugom", pitao je on Kaću.

"To ne može. Ali ne bi me pogodilo ni jedno ni drugo. Šta god bilo od ta dva, ja ne bih radila ništa", bila je odlučna Kaća. "Mene posle toga uopšte ne bi bilo, niti bih patila. Ako dođe do prevare, samo bih pokupila stvari i otišla. Zbogom, nema me", kazala je pevačica.

Kaća Grujić o braku sa Gobeljom
Instagram / katarinagrujic.doll 

Mada je voditelj počeo sa dodatnim komentarima, pitavši je da li je malo prestroga i napomenuvši da se život sastoji od toliko drugih stvari, ona kaže da nije tako. "Ako ja nekome dam sebe 300 posto, očekujem da mi taj neko vrati, a Marko meni i te kako vraća."

Ipak, ni Ognjen se "nije dao" u ovom dijalogu, već je nastavio u stilu "neki kažu da je emocija nešto drugo", ali Katarina se na to samo nasmejala.

"Ja nikome u životu ne bih prešla preko prevare, ne bih ni mami ni tati. Takva sam osoba", bila je izričita pevačica.

"Mene izgovori ne zanimaju. Čula sam razlog muškarci varaju da bi više voleli svoje žene, kod mene to ne prolazi", kazala je Grujićka.

katarina grujic 2.jpg
Instagram / katarinagrujic.doll 

Ona je dala i vrlo odsečan komentar na temu preljuba među fudbalerima i njihovim suprugama o kojima se pisalo tokom Svetskog prvenstva u Kataru.

"Ma katastrofa, ja ne verujem. Ja poznajem te ljude, ne znam dokle će više novinari izmišljaju, da pišu svašta nešto i da pokušavaju da upropaste nečiju porodicu, ne znam iz kog razloga", kaže Kaća. "Ružno je što se sve to pisalo, uopšte nije trebalo da bude akcenat na tome, pogotovo što nije istina. Ali istina će svakako izaći na videlo i rešiće porodica Rajković to sudski, onako kako dolikuje i treba", zaključila je Katarina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna