Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić sa ćerkom Ninom i ostalim članovima porodice proslaviće Božić, a nakon toga planiraju putovanje na neku egzotičnu destinaciju.

"Najviše volimo Božić i sve naše običaje vezane za najradosniji hrišćanski praznik. Uvek slavimo u krugu porodice, a onda se nadoveže raspust, pa sve te dane spojimo u lep odmor", rekla je Jelena za "Hello", a Ivan je dodao:

"Šuška se da neće biti snega do polovine januara, tako da će moj predlog biti da odemo negde gde je toplije, a onda, kasnije, da se vikendima 'ogrebemo' za neko dvodnevno skijanje."

Iza popularnog para je godina puna uspeha. Jeleni su 2022. godinu obeležila dva nastupa sa Andreom Bočelijem, u Beogradu i Abu Dabiju, a u 2023. priželjkuje da završi album i obraduje publiku novim pesmama. Ivan je zadovoljan ostvarenjima koja je snimio u protekloj godini, a pred sam kraj 2022. stigla je i jedna vest koja ga je posebno obradovala.

"Moji planovi i želje uspešno su izvedeni do kraja, godina je dobro zaokružena, a decembar je doneo neočekivanu vest iz Moskve. Nedavno je počelo prikazivanje serijala 'Kazanova' u Rusiji, na njihovoj nacionalnoj televiziji, a reakcija publike i kulturne javnosti je izuzetna. Znao sam da smo napravili nešto novo, drugačije, ali ovakav uspeh nisam očekivao. Velika radost za mene", rekao je glumac za pomenuti magazin.

Bez obzira na to što su više od 10 godina u braku dvoje umetnika i dalje uspevaju da iznenade jedno drugo, iako više cene dela, nego reči i poklone.

"Najlepši su mi trenuci kada smo zajedno i kada se u momentu dogovorimo da sve troje odemo u bioskop ili na koncert. Pokloni su tu kao mali znak pažnje, ali za mene je neprocenjivi dar zdrava i ujedinjena porodica", istakla je Jelena.

"Nisam rob opštih očekivanja, da se daruje samo za praznike i rođendane. Najslađe mi je da kupim po buket cveća Nini i Jeleni, u neki običan dan, neko obično popodne kad se vratim sa snimanja. To onda bude pravo iznenađenje. I tad je njihova reakcija najdivnija", objasnio je Bosiljčić.

Još porodičnih fotografija Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ivanbosiljcicofficial Skladna porodica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna