Uprkos tome što je u julu 2022. objavila da se nakon 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića, pevačica Jelena Karleuša nedavno je otkrila da oni ipak i dalje žive pod istim krovom, te da do razvoda još nije došlo. Ipak, odnosi među njima nisu u najboljem redu, što je Jelena u nekoliko navrata i potvrdila, a to je učinila i u okviru svoje novogodišnje čestitke.

Pevačica je, naime, svojoj publici poželela srećnu 2023. godinu, a tom prilikom otkrila je i svoje želje, naglasivši da priželjkuje ljubav koju, kako je navela, već dugo nema.

Duško Tošić se preko advokata obratio Jeleni Karleuši
Youtube/Printscreen/Toxic Television/ATAIMAGES/Antonio Ahel 

"Srećna Nova godina! Vreme je da poželim i sebi nešto… iako odavno nemam želje… Želim sebi volju i snagu, želim sebi motivaciju i fokus, želim sebi jako i zdravo telo i još još jaču psihu… da izdržim oluju koja dolazi… Želim sebi da nađem toliko dobrote u sebi da oprostim ljudima kad mi čine loše, da loše vratim dobrim… Želim sebi ono što odavno nemam, a to je ljubav… Želim sebi dečiju sreću i radovanje malim stvarima, ali želim i velike koncerte po čitavoj planeti, jer sam ja JA samo kada sam na bini pred mojom publikom… Želim sebi ove godine album života…. Želim sebi mir i spokoj u duši… jer ja to zaslužujem… Srećna mi Nova godina… jer će mi sva sreća biti potrebna", napisala je otvoreno Jelena na društvenim mrežama.

Ona je prethodno prilikom gostovanja u emisiji "Prvi red" na TV "K1" detaljnije govorila o odnosu sa Duškom, sa kojim ima ćerke Atinu i Niku.

"Duško Tošić me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku. Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene. Jako lepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu. To je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je nažalost jedna velika istina", rekla je ona tada.

Još fotografija Jelene Karleuše pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Ata Images/Mateja Stanisavljević Jelena Karleuša

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna