Veliki deo 2022. godine Sanji Marinković obeležila je tuga za pokojnim ocem, koji je iznenada preminuo krajem 2021. Trudi se, kako ističe, da svakog dana iznova radi na sebi, a priželjkuje i novu ljubav.

"U 2022. godini sam nastavila da lečim rane i na srcu i u duši koje nažalost nikada neće da zarastu, reč je o iznenadnom gubitku mog tate u novembru 2021. Meni je najvažniji mentalni nutricionizam i na vreme sam shvatila da deo porodičnih i ličnih tajni mora da ostane samo za mene, da se ne bih kasnije kajala ili objašnjavala. Verujem da se samo magarac ne menja, a da se svi mi kroz iskustvo i lekcije u ljubavi i životu razvijamo kao emotivno biće. 'Šta radim?' i 'Koga volim?' su pitanja koja svakoga dana postavim sebi i onda sve i svakoga posložim na mesto koje zaslužuje. 'Svaki put kada ne poslušamo svoje srce, ubrzavamo svoj korak ka smrti', pisala je pokojna Isidora Bjelica i ja otkucaje svog srca, što sam zrelija, pažljivije osluškujem. Zadovoljna sam i ništa ne bih menjala, a bilo bi lepo da se neki fatalan gospodin pojavi i da pobedi", otvorila je dušu voditeljka za "Pink".

Sanja se 2020. godine razvela od bivšeg supruga Aleksandra Uhrina, a od tada nije upoznala muškarca koji bi ponovo na duže staze osvojio njeno srce.

"Volim da naglasim da ja nisam od onih koja juriša na nečije srce i imanje, jer ove moderne trke kojima se stiže do ljubavi ja ne umem da trčim, ipak sam suviše emotivna i iracionalna. Razni prinčevi su samo prošetali, ali samo komplimentima i udvaranjima učinili moj život lepšim. Nista nije istina o čemu se pisalo i pričalo na tu temu", objasnila je ona.

Iako priželjkuje novu ljubav, voditeljka nema u planu da ponovo staje pred oltar.

"Život je suviše kratak da bih ga trošila na pogrešne izbore, kada je reč o ljubavi i muškarcima, a da ne govorim o venčanjima i svadbi. Nisam vam ja odrastala na tim bajkama", jasna je Sanja, kojoj je sin Strahinja svakako apsolutni prioritet.

"Postoje lekcije i iskustva koja nas uče ili opominju. Ja se trudim da savladam one roditeljske o vaspitanju tinejdžera u Srbiji, jer je najvažnije da mi kao roditelji ne izgubimo svoje dete ili da deca ne izgube nas", rekla je voditeljka za pomenuti medij.

Još fotografija Sanje Marinković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Sanja Marinkovic Odelo Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna