Kim Kardašijan je prošla toliko transformacija da im se ni broja ne zna, a samo ona zna šta je sve istrpela njena kosa. Samo za čuveni nastup u haljini Merlin Monro, ona je utrošila punih osam sati kako bi postala platinasta plavuša.

Kako je i sama govorila kasnije, uplašila se da će ostati potpuno bez kose. Sada je njena ćerka Nort Vest pokazala kako zaista izgleda rijaliti zvezda, kad sama opere kosu kod kuće.

Devetogodišnja devojčica je i sama počela da se bavi društvenim mrežama, pa je tako u njeno ime otvoren i profil na TikToku. Prati ga 12 miliona ljudi, a naglašeno je da ga vodi izvesna odrasla osoba, a ne maloletna Nort. Ipak, ona se ludo zabavlja i očigledno je da ne ispušta mobilni telefon iz ruku.

kim kardasijan 0725197536.jpg
Profimedia 

Tako je uspela da snimi majku u spavaćoj sobi, odmah posle kupanja, a u klipu se vidi da je Kim "kilometrima" daleko od duge i lepe, negovane kose. Koliko god je nekada ponosno pokazivala pramenove crne kose koji su joj padali po leđima, sad je na suprotnoj strani - ima frizuru do ispod uha

"Vidi se koliko joj je kosa oštećena od blajhanja", "Imala je tako lepu, svilenu kosu", samo su neki od komentara onih koji žale za njenom nekadašnjom kosom.

Uočljivo je da Kardašijanki prvobitno nije bilo prijatno što je snimaju u takvom izdanju, mada je već godinama navikla na neprekidnu pažnju kamera. Ipak, očito je da je zaključak bio da će se publici i ovakva dopasti, čim je dozvoljeno da se ovi snimci nje i male Nort Vest izmontiraju zajedno i objave na TikToku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna