Anđelka Prpić je u centru pažnje svih medija već danima, zbog vesti da je trudna i to sa prijateljem svog bivšeg muža. Ona je odbila da komentariše te informacije, ali tokom poslednjeg vikenda u 2022. godini je bila glavni gost na dvema televizijama i indirektno se osvrnula na ovu temu.

Prvo je u "Šarenici" na RTS pravila šale na račun apetita i činjenice da "sad mora više da jede", kao i imena za dete, za koje je rekla da je "najvažnije da je živo i zdravo".

Odmah se u priči nadovezao i kolega Đorđe Stojković koji je, takođe, gostovao u emisiji. On je zaista dobio sinčića kome su darovali pomalo neuobičajeno ime - Nestor.

I danas je Anđelka bila televizijski gost, ovog puta u emisiji "Jutro" na TV Prva. Voditeljka Marija Savić-Stamenić joj je postavljala pažljiva pitanja, a pre svega, ono najvažnije - kako je i kako se oseća.

andjelka prpic na prvoj-min.jpg
TV Prva 

"Osećam se ušuškano, srećno, ispunjeno", kazala je glumica. "Osećam se voljeno i radujem se novoj godini koja dolazi", rekla je uz osmeh. Povodom priča o ljubavnom životu, kazala je da nije toliko važno što je ona meta interesovanja i priča, već da se to tiče i njene porodice, pre svega njenog sina.

"On je pokazao da je zreo, odgovoran i socijalno inteligentan", blistala je Anđelka govoreći o malom Jakši koji je, u protekloj godini, čak snimio i film. To je, kako je kazala, bio jedan od najsrećnijih događaja u protekloj godini. Sudeći po ovim rečima, glumica je uspela da dečaku obezbedi mirnu luku i srećan porodični dom.

"Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide", citirala je Marija Duška Radovića, a Anđelka samo dodala tajanstveno: "A onda otkrijemo da je bila tu - pored nas."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna