Poslednjeg dana 2022. godine ćerka Masima Savića objavila je još jednu tužnu vest. Na Fejsbuku se oglasila okrivši da je za taj dan bilo planirano njeno venčanje, ali je smrt bila brža. Slavni pevač je preminuo 23. decembra, a supruga Eni i ćerka Mirna su ostale bez svog najvećeg oslonca.

Mirna je šest godina u vezi s momkom Igorom, a poslednje dve godine oni žive zajedno. Masimo je bio veoma srećan zbog ove ljubavi, a o ćerki je govorio na specifičan način.

"Naša ćerka već nekoliko godina živi sama. Svakom je roditelju to težak ispit, ali kako je ona treći razred gimnazije provela u Kanadi, gotovo godinu dana, već smo se malo navikli", ispričao je jednom prililom. "Videli smo kako je to kad ti je dete daleko i ne možeš odmah da mu pomogneš ako je potrebno.

Masimo Savić poslednji intervju
ATAimages/Z.Milutinović 

Pa kada je izrazila želju da živi s dečkom Igorom, jedan odličan dečko, arhitekta, jako dobra osoba, brzo smo se na to navikli. I dalje smo u svakodnevnom kontaktu. Ne deli sve iz svoga života s nama, niti treba, pa ćete to morati da pitate nju", kazao je muzičar.

Skladan odnos sa ćerkom i budućim zetom vidi se i na fotografiji koju je Mirna juče objavila. Otkrila je i da je Masimo spremao posebno iznenađenje za njeno venčanje.

"Danas je trebalo da nas troje stojimo ovako zagrljeni, ali pred matičnom kancelarijom. Tata je planirao da nas iznenadi pesmom. Provešću ostatak života pokušavajući da oprostim svemiru za ovu bol", napisala je Mirna uz ovu sliku.

Tekst: Lepa&Srećna