Pevačica Ilda Šaulić sa suprugom Bojanom Vučkovićem ima ćerku Emu, koja je u septembru ove godine proslavila šesti rođendan. Kako je tema vršnjačkog nasilja sve prisutnija u javnosti, pevačica otkriva da brige ne zaobilaze ni nju, te da se trudi da, koliko god je to moguće, zaštiti svoje dete.

Ilda Šaulić o ćerki i strahovima
Printscreen/ YouTube RTS Ordinacija Zvanični kanal 

"To je tema koja nas okružuje stalno, ne samo sad, možda je to samo sada malo izraženije nego što je bilo nekih prošlih godina, kada sam ja bila mlađa. Zaista se plašim svega toga i plaši me odrastanje mog deteta u jednom takvom okruženju. Deca su izuzetno agresivna, agresivni su i ljudi sa kojima su u nekom bliskom kontaktu. Svašta čujemo i vidimo. Mogu da je informišem onoliko koliko to njene godinice male dozvoljavaju, da ona sa 6 godina može da razume neke takve stvari, sigurno vidi da to nešto nije u redu", počela je Ilda za "Story" i nastavila:

"Čak i kada smo u parku, pa su tu neke mame i deca, i onda se desi neka situacija u kojoj se svi malo brecnemo, pa ona kaže 'zašto ova mama tako viče?'. Svi mi imamo razne momente sa svojom decom, naravno, ali trudiću se da je zaštitim koliko god je to u mojoj moći. I nije sve med i mleko, ne ide sve baš onako kako mi hoćemo, ali definitivno mora da ima svoj stav i svoje mišljenje i da ume da uzvrati, ne fizički, nego da ume da odgovori, da ne da na sebe. Vremena su takva kakva jesu i ovaj život je mnogo drugačiji od perioda kada sam ja bila devojčica i kada sam odrastala. Tada smo imali mnogo manje informacija, ne da smo bili neinformisani, ali toliko su deca sada okružena svim i svačim. Sve im je dostupno, sve im je dozvoljeno."

ilda saulic i bojan vuckovic 5
ATA / Antonio Ahel 

Ema će sledeće godine krenuti u školu, a pevačica i njen suprug pripremaju se za novo poglavlje koje ih očekuje u njenom odrastanju, kao i izazove koje će doneti novo okruženje.

"Imam dosta strahova vezanih za njeno odrastanje i za njen tinejdžerski period koji predstoji, trudiću se da je zaštitim koliko mogu, ali opet ne da je stavim pod stakleno zvono. To je, ja mislim, zadatak svakog roditelja, da brine koliko može, a opet da svom detetu da i slobodu. Volela bih da ima bezbrižno detinjstvo, kao što sam ja imala. Sada je ona već predškolac, sledeće godine kreće u školu, i to su novi izazovi i neke stvari na koje želim da bude spremna, na novo okruženje, na decu koja mogu da budu fina, ali mogu da budu zaista i uvredljiva, potpuno drugačija od onoga što mi očekujemo od njenih vršnjaka. Želim da bude bezbrižna i srećna i da u svim godinama koje dolaze sve ono što je najlepše uzima za sebe. E sad koliko ćemo mi svi uspeti u tome.. Život nosi i one lepe i one manje lepe stvari, ali čovek mora da izađe jači iz svega toga i da ide dalje, zato što reprize nema i tu smo gde smo danas i ne možemo drugačije", zaključila je pevačica.

Fotografije Ilde Šaulić i njenog supruga Bojana pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ildasaulic U skladnom braku!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna