Pevačica Dragana Mirković godinama sa porodicom živi u Beču, ali kad god je u prilici posećuje rodni Kasidol, u okolini Požarevca, za koji je vežu najlepše uspomene. 

"Za mene je Kasidol najpoznatije, a istovremeno i najlepše mesto na svetu. Tu mi je porodica, rodna kuća, uspomene... To je i danas jedno od retkih mesta na svetu na kome mogu da budem ono što jesam, bez tereta koje ime i popularnost nose. Obišla sam ceo svet, ali uvek se rado vraćam mom Kasidolu. Nadam se da sam i ja tokom ovih godina uspela da mu uzvratim za sve ono lepo što sam doživela i da sam na adekvatan način doprinela da se za moje rodno mesto čuje. A što se tiče stvari koje mi nedostaju, najviše mi fali ona bezbrižnost koju detinjstvo sobom nosi, a koju sam tamo doživela", rekla je Dragana za "Pink.rs", a onda se prisetila najlepših sećanja na detinjstvo. 

"Bilo je drugačije vreme, bile su igračke umesto kompjutera i telefona. Vozili smo bicikle, roditelji su nas puštali po čitav dan da se igramo napolju. To neko spajanje sa prirodom od rođenja je bilo nešto savršeno, jako sam tužna što novije generacije to nemaju. Nisam morala mnogo da radim, jer je škola bila prioritet, ali sam morala sve da naučim, i i danas znam da radim i u kući, i oko kuće i na njivi. I ponosna sam na sve to, iako mi verovatno nikada neće biti potrebno", istakla je pevačica. 

Iako danas zahvaljujući uspešnoj karijeri živi u suvom luksuzu - u dvorcu u Beču, novac joj, kako kaže, nikada nije bio prioritet. 

"Nikada nisam sanjala novac, već samo sreću, a za mene su ljubav i zdravlje najveća sreća. I prezadovoljna sam što toga imam koliko mi treba. Sve ostalo je posledica rada koji smo i ja i moj suprug Toni uložili, i naravno da smo ponosni i uživamo u plodovima svoga rada", kaže pevačica.

Sa suprugom Tonijem Bijelićem dobila je dvoje dece, ćerku Manuelu i sina Marka, na koje su izuzetno ponosni.

"Naša želja je od početka bila da im usadimo prave vrednosti, a ne postoji bolji način za to od davanja ličnog primera. I Toni i ja se trudimo da na prvom mestu činimo dobro i budemo pošteni ljudi, i na našu veliku sreću, i naša deca su postala takva", zaključila je s ponosom pevačica.

Još fotografija Dragane Mirković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Dragana Mirkovic Gaga je sa svojim obožavaocima na Instagramu podelila delić atmosfere s ovog putovanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna