Dragana Mirković je odlučila da pokaže svoj dom u novogodišnjem ruhu. Na kapiji dvorca u Austriji, gde je poznata pevačica svila gnezdo sa Tonijem Bijelićem, već je okačen venac za Božić.

Odmah kod ulaza je i novogodišnji aranžman sa svećama, a patuljasti četinari su ukrašeni crvenim trakama. Dragana je odlučila da dekoracija bude svedena, sušta suprotnost bajci koju je u svom dvorištu i domu napravila Jelena Karleuša.  Možda i u dogovoru sa ćerkom Manuelom, koja je već pokazala istančan ukus u odevanju, kod Dragane je ove Nove godine sve veoma otmeno.

Iznad glavnog ulaza u kuću postavljen je jednostavan venac u odabranim bojama. Osnovu čine zimzelene grane, a ukrašene su zlatnim i crvenim kuglama kao i jarkocrvenom trakom. Isti stil ponovljen je na okruglom venčiću na samim vratima, koji nosi i mašnu na sredini.

kuca dragane mirkovic dvoriste 4-min.jpg
Instagram / dragana_mirkovic 

Utoliko je veće iznenađenje velika jelka koja je sva u belom pa deluje skoro nestvarno. Za dvorac je svojevremeno Dragana kazala da i ne zna koliko tačno soba u njemu ima. Njen plan je da se prvi sprat pretvori u muzej i otvori, kao poseban kutak stare kulture i umetnosti, za posetu - pre svega, školske dece.

Za sad, pevačica samo povremeno otkrije poneki detalj iz doma. Pred praznik nije odolela da se ne pohvali svojom dekoracijom za Novu godinu i Božić pa pogledajte detalje u galeriji slika.

Instagram / dragana_mirkovic Jelka i ulaz su okićeni pred Novu godinu i Božić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna