Dragana Mirković u dugogodišnjem srećnom braku sa suprugom Tonijem Bijelićem dobila je ćerku Manuelu i sina Marka, a iako im je mama jedna od najvećih domaćih muzičkih zvezda njeni naslednici ne vole da se pojavljuju u medijima.

Marko Bijelić nedavno je odgovarao na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, te tom prilikom otkrio nekoliko detalja iz svog života, dok je Manuela odlučila da se povuče i sa Instagrama i ugasi profil, kako njena privatnost ne bi bila ugrožena.

Sin Dragane Mirković voli skromne devojke
Instagram / marko.vnm Manuela i Marko Bijelić

"Sin ne voli da bude viđen, ali svi ga vide. Ćerka se povukla, njoj je to bilo previše, ona je ipak žensko, a on se nasmeje na neke stvari, nije zaluđen mrežama. Njoj je neprijatno da je ima na portalima, ja nisam uticala na nju, prenela sam samo njenu objavu. Meni je samo bitno da su mi oni srećni, ja ću biti najbolja moguća svekrva i tašta", rekla je pevačica za "Alo".

Dragana sa porodicom već dugi niz godina živi u Beču, gde ima velelepnu vilu, a njena deca nedavno su se osamostalila i otpočela samostalne živote.

"Oni već sada žive zasebno, oboje su na fakultetima u Beču. Žive u odvojenim stanovima, nisu sa mnom, ali svaki trenutak koriste da vide mamu i tatu", objasnila je Dragana za pomenuti medij.

Kako je pevačica jednom prilikom otkrila, njena deca odmalena su sticala radne navike i želela da sama zarađuju svoj dinar, pa je tako Manuela svojevremeno radila u jednom hotelu.

Sin Dragane Mirković
Kurir/Damir Dervišagić 

"Manuela je radila u hotelu “Ritz”, to je trajalo tri meseca, za njene godine dovoljno da stekne nekakvo iskustvo i radne navike. Najvažnije mi je što su oboje sami iskazali želju da rade, nismo ih mi na to terali", ispričala je Dragana svojevremeno za medije, nakon što je njena naslednica završila srednju školu.

Dragana Mirković slobodno vreme najčešće koristi za putovanja, a neke od njenih fotografija sa egzotičnih destinacija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Dragana Mirkovic Pevačica kojoj bi mnogi pozavideli na životu, uživa u luksuznom odmaralištu, a obožavaocima je pokazala kako se zaista provodi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna