Pevačica Nikolina Kovač i njen suprug Saša Kapor već deceniju su u skladnoj zajednici u kojoj su dobili dvoje dece, sina Nikolaja i ćerku Nikoletu. Više puta kružile su glasine o njihovom navodnom razvodu, a pevačica ističe da nijedan odnos nije savršen, ali da je najvažnija ljubav koja ih spaja sve ove godine. 

"Sve ovo vreme otkad smo prisutni na javnoj sceni ta teza se provlači, nekako smo navikli na to, ali ono što je najvažnije i za njega i za mene je da mi znamo kako je nama u stvarnom životu, kako nam je u ta četiri zida. Nijedan odnos nije idealan, i naš je prošao kroz različite etape sazrevanja za ovih deset godina i zaista mogu reći da je poprimio jednu zrelost i stabilnost, jer ljudi kada rade na usavršavanju i kada su osvešćeni i žele da daju sve od sebe da njihov odnos bude što bolji, sam razvojni put tog istog odnosa je neminovan", rekla je Nikolina za "Pink.rs".

Zdravlje, mir i ljubav su njene najveće želje i za narednu godinu. 

"Uvek prvo volim da napišem stvari na kojima sam zahvalna kako bih sebe još više osvestila i postala što savesnija i bolja kao ličnost. Kao i svaki drugi čovek, imam svoje ciljeve ka kojima težim da budu ostvareni, to su neke željice koje svake godine napišem. Imam veliku želju da promocija mog albuma bude u ovoj godini, to je ono čemu istinski težim, ali najvažnije mi je samo da smo zdravi, zadovoljni malim stvarima, da čuvamo svoj mir, to je za mene večiti prioritet u ovom svetu banalnosti i eksponencijalnog prezasićenja", istakla je pevačica, koja se osvrnula i na lekcija koje je naučila u 2022. godini.

"Možda ta činjenica da čovek u poslu ne treba bezrezervno da veruje ljudima, koliko god se oni predstavljali kao veliki i dobronamerni prijatelji, doza opreza uvek mora da postoji. Uvek se trudimo da pronađemo ono najbolje u ljudima, da oprostimo i nastavimo dalje, bogatiji za još jednu životnu lekciju", iskrena je Nikolina. 

Popularni par ne voli javno da priča o planovima za proširenje porodice. 

"To su neke, po mom mišljenju, svete stvari i treba da ostanu na tom mestu koje im pripada, ljubav kada se desi ona se definitivno ne može skriti. A Nikolaj i Nikoleta su upućeni jedno na drugo i pravi su stariji brat i mlađa seka, vole se i jako su vezani, ali i svako na svoj način ima neki jak i specifičan karakter, tako da ponekad zna biti jako zanimljivo", završila je za pomenuti medij pevačica. 

Još fotografija Nikoline Kovač i Saše Kapora pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Među najelegantnijim parovima na srpskoj estradi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna