Kao i većina njenih kolega, pevačica Milica Todorović već godinama doček provodi radno, ali se rado seća novogodišnjih uspomena iz detinjstva, koje je sa porodicom provela u Kruševcu. 

"Mnogo lepe uspomene me vežu za Novu godinu, zato što smo se moje sestre, brat i ja jako radovali Novoj godini. Jedva smo čekali da kitimo jelku, da na nju stavimo svašta nešto: bombone, vate, sve što smo mogli. Ali, najviše sam se radovala paketićima iz tatine firme i barbikama. Pravim barbikama, kojima su se lomile ruke i noge. To su bile one savitljive original barbike, ne one kineske. I najviše sam se radovala sankanju u svojoj ulici", ispričala je pevačica za "Pink.rs".

Kada sumira 2022. godinu, Milica je zadovoljna onim što je postigla. 

"Donela mi je mnogo lepoga, a oduzela mi je vreme zbog posla, jedino to. Donela mi je dva lepa projekta, pesmu 'Cesarica' i duetsku pesmu sa Dejanom Matićem. U 2022. sam snimala pesme za svoj album i donela mi je lepog i kreativnog raspoloženja. Kao i putovanja, to ne smem da preskočim, sa mojim bliskim prijateljima i sa mojom najboljom drugaricom Bobanom Živanović", rekla je ona. 

Pevačica je u više navrata isticala da priželjkuje da pronađe muškarca svojih snova i da se ostvari kao majka, a sada je otkrila i kako zamišlja idealnog partnera. 

"Idealno ne postoji, to svi znamo. Da imam magični štapić, volela bih da imam partnera koji me podržava, voli, koji mi je vetar u leđa, koji razume moj posao i sa kojim ću imati predivnu porodicu i da bude ljubav mog života", iskrena je bila Milica, koja je takođe priznala da i da se ne snalazi dobro u kuhinji. 

"Vremena su se toliko promenila, u 21. veku smo, mislim da nismo ostali zatucani što se tiče toga. Ostvarena sam žena i mogu sebi da priuštim da ne kuvam, mogu da imam i ženu koja će da mi kuva. Mogu sebi da priuštim da jedem po restoranima, ali naravno ja ću svojoj deci kuvati. Biće mi to zadovoljstvo, deca su najveća sreća, za moju decu mi neće biti teško. Ali, da sam neki ljubitelj spremanja - nisam", zaključila je iskreno ona. 

Još fotografija Milice Todorović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna