Nikolina Kovač i Saša Kapor sudbonosno "DA" izgovorili su u tajnosti 2013. godine, a kao i svi parovi imali su različite uspone i padove

"Zataškavala sam stvari, ali na vreme sam shvatila da to nije dobra stvar. Zato sam odlučila da budem daleko otvorenija i kažem sve što mi smeta. Umem ponekad i da povisim ton i pobesnim, mada Saša kaže da sam tada smešna i da to nisam ja. Nije, naprosto, navikao takvu da me gleda. S vremenom sam naučila da je neke stvari potrebno i prećutati i izneti ih kada se za to ukaže povoljan trenutak. To je mnogo delotvornije. Bitno je da čovek u braku postane mudar i ne nameće svoj stav ljutnjom i svađom, nego da ga svom partneru na fin i pametan način izloži kako bi ga on bespogovorno prihvatio. Ja sam u tome uspela", ispričala je Nikolina svojevremeno i priznala da su pomišljali i na razvod. Ipak, njihova ljubav je opstala, a pevačica ističe da su nesuglasice iza njih.

"Imali smo manje lepe trenutke, ali to u svakom odnosu postoje, nigde nije idelano, svuda postoje manje lepi trenuci. Ja sam rekla kad su me pitali, ali verovatno zbog toga što sam pričala da smo imali neku vrstu krize, sad me to stalno pitaju", objasnila je Nikolina tvrdeći da ukoliko dođe do razlaza neće imati potrebe to da krije", kaže Nikolina i dodaje:

"Mi se uvek pojavljujemo zajedno i muka mi je više od priče o razvodu. Nedavno je izašao ponovo taj isti članak, to je vest koja se ponavlja deset godina. Ne daj Bože da se to desi, mi ćemo to reći javno, transparentno, jer smo javne ličnosti. Oni koji su javne ličnosti imaju tu vrstu obaveze. Imam utisak da nema ništa zanimljivo kod mene pa me samo o tome pitaju", priznala je pevačica u emisiji "Premijera vikend specijal" i istakla je da ne bi volela da se ćerka bavi muzikom. 

"Iskreno on ne bi voleo da se ona izabere ovaj posao, ali ako bi odlučila naravno da bismo je podržali. On je u ovaj posao ušao još kao dečak, sa samo sedamnaest godina i zna koliko je sve to teško", rekla je Nikolina.

ATA / Antonio Ahel Nikolina Kovač

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna