U braku sa suprugom Sašom Kaporom Nikolina Kovač dobila je ćerku Nikoletu i sina Nikolaja, koji su centar njihovog sveta. Iako ima mnogo poslovnih obaveza, pevačica uspeva da ih uskladi sa brigom o deci, sa kojom provodi svaki slobodan trenutak.

"Nije jednostavno, ne želim da dajem sebi na važnosti, mnogo majki postoji koje se dobro organizuju, ja sam jedna od njih. Porodica mi je najbitnija i majka sam, na prvom mestu. Trudim se da niko ne ispašta zbog mog posla, odmah se posle nastupa vraćam kući, ne zadržavam se puno, trudim se da budem dobra na svim poljima, ali mislim da će to moji ukućani bolje proceniti. Decu čuva moja mama kada sam na dužem putu, tu je i Sašin tata, imamo i ženu koja nam pomaže, ali ipak mislim da to niko ne ume bolje od mene", iskrena je bila Nikolina za "Grand Online".

nikolina kovac sasa kapor
ATA / Antonio Ahel 

Popularni bračni par obožava decu, a iako o planovima za treće dete ne žele da govore, pevačica ističe da tu lepu vest neće kriti, ukoliko do nje dođe.

"Nismo isključivi po tom pitanju, nije to kao putovanje pa da se isplanira, ali decu obožavamo. Neka to ostane neka naša tajna, a ako bude nekih vesti nećemo kriti", rekla je Nikolina, koja se osvrnula i na to ko više vremena provodi u kuhinji, ona ili Saša.

"Ja najviše kuvam u našoj kući, ali kombinujemo se. Ima dana kada ne znam šta da kuvam, pa nešto naručimo kao i svi drugi ljudi, ali opet, volim i ja da spremam", zaključila je pevačica.

Još fotografija Nikoline Kovač i Saše Kapora pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Nikolina Kovač

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna