Glumica Anđelka Prpić u petom je mesecu trudnoće, a njen izabranik je marketinški stručnjak Marko Žugić, inače nekadašnji najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Darija Prpića.

Anđelka je danas gostovala na RTS-u u novogodišnjem izdanju emisije "Šarenica", gde je na početku otkrila da će novogodišnje praznike provesti u Italiji, a ne sa porodicom u rodnom Požarevcu. 

"Mama je pretužna što neću biti u Požarevcu za Božić. Ja kažem: 'Pa dobro, mama, idemo u Rim, biće nam lepo', a ona kaže: 'Ali tamo nema pečenja'", rekla je glumica, pa otkrila da njena mama za Božić tradicionalno, između ostalog, sprema sarmu i domaću pogaču.

Anđelka izbegava da javno priča o trudnoći, ali se, dok je jela pečenje, našalila da sada mora više da jede. Potom je prebacila fokus na kolegu Đorđa Stojkovića, koji je nedavno postao otac. 

"Ja moram sada da jedem i za Đoleta, i za mene, i za sve nas", rekla je kroz smeh plavokosa glumica, koja iz braka sa Prpićem već ima sina Jakšu. 

Anđelka Prpić
Printscreen / RTS 

Voditelj Slobodan Šarenac zatim se našalio na temu aktuelne situacije i rekao: 

"Slobodan je lepo ime za dečaka, a Slobodanka za devojčicu", dok je voditeljka dodala da je jedino važno da je dete živo i zdravo.

Anđelka Prpić je, inače, pred kamerama sve vreme sakoom pokušavala da prikrije trudnički stomak, ali se on ipak s vremena na vreme nazirao. 

Anđelka Prpić
Printscreen / RTS 

Podsetimo, Dario Prpić oglasio se povodom veze bivše supruge i njegovog najboljeg prijatelja, poručivši da su ga izdali. 

"Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj", rekao je on pre nekoliko dana za "Informer".

Još fotografija Anđelke Prpić pogledajte u galeriji ispod. 

Youtube / Paparazzo Lov U šetnji ulicom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna