Seka Aleksić najzad je uspela da liniju dovede do savršenstva, i to tek kada je suprug Veljko prestao da je podstiče da se reši viška kilograma. 

"Čim se ugojim ja vidim da je Veljko nervozan i da njega to nervira. On se 13 godina borio da ja smršam, pa je odlučio da digne ruke od toga, i kada se to desilo, ja sam smršala. Ne podnosim presiju i na mene to kontra utiče", otkrila je Seka koja je istakla da joj je najveća greška to što je dozvolila da se ugoji.

"Mislim da je moja najveća greška u karijeri što sam dozvolila da se ugojim i što nisam pazila na svoj izgled. Smatram da je to mnogo važno. Ja sam takvu poruku slala ljudima koji slušaju moju muziku. Ja ne govorim o buci koja je imala 4 do 5 kila viška, ja govorim o ženi koja se ugojila 15 kilograma. To sam bila ja", rekla je Seka nedavno u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" televiziji.

Seka je ipak uspela do dostigne željenu kilažu, i slatkiše ne jede, jer se, kako kaže, uozbiljila.

 "Ne jedem slatkiše jer sam se uozbiljila, a počeću da treniram sledeće godine. Tada planiram da se najedem kao čovek. Veljko je veoma srećan što sam smršala jer je uvek govorio da je šteta da ovako lepa žena bude debela", iskrena je pevačica koja je priznala da je Veljko veštiji od nje u kuhinji.

"Veljko je bolji u kuhinji od mene i pravi najbolje burgere. One masne, savršene, što curne niz usta. Inače, Veljko i ja nikada nismo imali kuvaricu jer možemo sve sami da napravimo. Jedino što imamo je dadilja jer nam je neophodna pomoć oko dece", rekla je pevačica.

Pogledajte još fotografija Seke i Veljka u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Seka i Veljko na svadbi Đanijevog sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna