Pevač Haris Džinović navikao je na prazničnu euforiju koja vlada čitavog decembra, a jedino oko čega brine jeste da ga grlo posluži za novogodišnji nastup. 

"Ja sam se uvek radovao decembru mesecu. Već tada počinje slavlje oko Nove godine. Sada to tako nije. Ja jedino o čemu brinem je da mi je grlo zdravo", rekao je on za "Kurir".

Sa suprugom, modnom kreatorkom Melinom Džinović, već godinama je u srećnom braku i sa njom ima ćerku Đinu i sina Kana. Porodica Džinović voli da organizuje kućne zabave, ali njihovi naslednici su sad već dovoljno veliki da Novu godinu proslavljaju sa svojim društvom. 

Ćerka Harisa Džinovića
ATA Images/ Stefan Tomašević 

"Ponekad mi napravimo žurku, uglavnom deca idu napolje. Kućne žurke su jako zahtevne. Mnogo toga treba da se uradi da bi se napravila kućna žurka", rekao je pevač, koji je istakao i da smatra da u današnje vreme fali više romantike. 

"Romatika je danas pobegla mnogima, pobegla je i meni. Romantika je nešto najlepše", iskren je bio Haris, koji bi, kada ne bi radio, Novu godinu dočekao u mirnoj varijanti, sa porodicom i prijateljima. 

Pevač je nedavno uslikan bez šešira, a iako javnost nije navikla da ga viđa bez modnog dodatka koji mu je zaštitni znak, za Harisa je to poptuno normalan prizor. 

haris dzinovic 2
ATA / Antonio Ahel 

"Ja sam bez šešira stalno. Šešir je odevni predmet , kao što se vi pojavite u nekoj haljinici, a ovako se obučete u trenerku, prema tome, takav sam i ja bez šešira", rekao je za pomenuti medij. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna