Sanji Marinković 2022. godina bila je ispunjena brojnim dešavanjima kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Budući da je za nju bila jedna od zahtevnijih, raduje se da je završi sa osmehom i isto tako uđe u 2023.

"Bila je možda jedna od najzahtevnijih godina. Mnogo sam radila, ali i putovala. Imala sam i u kući taj momenat prelaska iz osnovne škole u srednju, kada imate jednog tinejdžera u kući znate da imate jedan ozbiljan projekat pred sobom. Družila sam se sa prijateljima dosta i porodicom, a na emotivnom planu nema ništa novo. Imam dosta novih projekata na kojima ću raditi, ali se ne žalim. Ovu godinu ću šutnuti iza sebe i hrabro koračam ka 2023. godini", rekla je za emisiju "Premijera" voditeljka koja iza sebe ima brak sa bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom, sa kojim je dobila sina Strahinju. 

Decembar je poznat kao mesec pun euforije, uzbuđenja, ali i obaveza, pa tako i Sanja tada ima najviše posla. Jedan od prethodnih dočeka posebno pamti, budući da se završio neslavno. 

"Poznata sam po tome da najviše radim u decembru mesecu, tako sam jedne godine i više puta pala u nesvest od umora. Sećam se da sam toliko radila, da sam čak bila i 'radnik godine' i dobila nagradu za svoja dostignuća, ali sam eto malo preterala. Išla sam na put sa tadašnjim dečkom u Njujork, a na kraju sam završila sa kopčama na glavi", ispričala je ona sada.

Dame često interesuje kako se Sanja neguje, a i njen stajling uvek privlači mnogo pažnje. 

"Uglavnom me ljudi pitaju za lepotu, pitaju me da li jedem nešto i šta, da li je ovo moja kosa, da li sam radila nešto na licu. Naravno uvek je tu i pitanje za moj stajling i haljine koje nosim", završila je Sanja. 

Još fotografija Sanje Marinković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Sanja Marinkovic Odelo Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna