Jelisaveta Orašanin već više od pet godina u srećnom je braku sa Milošem Teodosićem, sa kojim je dobila ćerku Petru i sina Bogdana. Njihova ljubavna priča počela je godinu dana nakon što je glumica stavila tačku na pet godina dugu vezu sa kolegom Vukom Kostićem.

Iako su svi mislili da će Jelisaveta i Vuk otići pred oltar, to se nije dogodilo, iako su u vreme dok su bili u ljubavi imali velike planove za budućnost.

"Sigurno bih se venčao u crkvi, a tog dana će biti i najveća pijanka na svetu. Oženiću se u tradicionalnoj nošnji negde u nekoj planinskoj crkvi. Napredujemo ka tome", rekao je tada Vuk za magazin "Story", koji je priznao i da mu se javio očinski instinkt.

"Razmišljao sam o tome, a i moji prijatelji kažu da bi ta deca sigurno bila lepa. Valjalo bi da dobijem nekoliko sinova i ćerku. To je moj san da bi se nastavila loza Kostića", rekao je on tom prilikom, te naveo da ga je Jelisaveta učinila boljim čovekom.

"Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika", pričao je glumac, dok je Jelisaveta, s druge strane, ponosno istakla čime ju je Vuk, koji je uvek važio za velikog zavodnika, osvojio.

"Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža", rekla je tada glumica.

Umesto venčanja se, međutim, desio raskid, a dvoje glumaca su u leto 2015. godine okončali vezu i zajednički život. Vuk se nakon toga dve godine zabavljao sa izabranicom Aleksandrom, koja nije poznata javnosti, a potom je nekoliko meseci bio u vezi sa voditeljkom Anom Mihajlovski.

Još fotografija Jelisavete Orašanin sa sadašnjim suprugom Milošem Teodosićem pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/jagodenamagli Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna