Za Lusijanu Himenes kažu da je bila ona kap koja je "prevršila čašu" u nizu neverstava Mika Džegera. Slavni muzičar je napunio 79 godina i još juri za mlađim ženama, a sa lepom Lusijanom je imao avanturu pre dvadesetak godina. Ona i danas deluje vrlo zavodljivo.

Fotografi su snimili atraktivnu Brazilku na plaži, u dugoj haljini od crnog konca koja nije previše toga ostavljala mašti. U 52. godini, i dalje je prezgodna, a zli jezici kažu da sad ona održava lepotu vezama s mladim ljubavnicima.

Lusijana bi bila samo jedna od mnogih avantura čuvenog rokera da nije ostala s njim u vezi punih osam mesec i zatrudnela. Mik je zatražio DNK analizu, a ona je dokazala da je baš on otac. Zato je Džeger prihvatio da plaća kompletno školovanje za sina Lukasa, rođenog 1999. godine, kao i da često provodi letovanja s njim i Lusijanom.

lusijana himenes 0745310836-min.jpg
Profimedia 

Bivša manekenka tvrdi da je Džeger divan otac, a sprijateljila se i sa njegovom aktuelnom životnom saputnicom, Melani Hemrik. Američka balerina ima 35 godine, a počela je da se zabavlja s Mikom još 2014. godine. Pre dve godine, nju je obradovao galantnim božićnim poklonom od skoro dva miliona dolara - kućom na Floridi.

Lusijena kaže da joj je žao što je Bjanka Džeger ostala povređena i, nakon 22 godine braka sa rokerom, odlučila da se razvede. "Napisala sam joj i pismo moleći je za oproštaj, ali mi nije odgovorila", kaže bivša manekenka.

"Ljudi zaboravljaju da možeš u nekog da se zaljubiš bez obzira na to da li je taj bogat i slavan ili nije", kaže lepotica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna