Malo koja tema izaziva toliko reakcija kao starosno doba u kom je poželjno da se žene ostvare kao majke. Dok jedni zastupaju teoriju da je mnogo lakše i bolje postati majka u mladim godinama, drugi smatraju da dolazak deteta na svet zahteva određenu zrelost. Zato ne čude burne reakcije koje je izazvala glumica, pevačica i manekenka Brigit Nilsen kada je objavila da je trudna u 54. godini.

Lekari su joj davali samo tri do četiri odsto šanse da može ostane u drugom stanju, a ona je žarko želala dete sa svojim četvrtim mužem, italijanskim modelom Matijem Desijem. U 54. godini uspela je da zatrudni pomoću VTO metode i u junu 2018. rodila je devojčicu Fridu.

"Da, imala sam 54 godine, ali mnogi muškarci postaju očevi u 60-im, čak i 70-im. Ja uživam u majčinstvu i smatram da je neophodno da se normalizuje u bilo kojim godinama života", istakle je i odgovorila na pitanje koje joj često postavljaju - kako to da nije umorna.

Brigit Nilsen
Profimedia 

"Ja sam žena. Mi majke smo veoma jake", prokomentarisala je poznata plavuša i priznala da joj je majčinstvo u 50-im prijatnije iskustvo nego što je to bilo u njenim 20-im godinama.

"Tada sam bila toliko neiskusna, toliko zabrinuta i uplašena. Sad sam samo uzbuđena i stvarno uživam", rekla je Brigit koja pored ćerke ima i četiri sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna