Ana Ivanović već godinama sa porodicom živi u inostranstvu, ali rodni grad uvek rado posećuje, kad god joj obaveze to dozvole. Ovog puta imala je lep povod, a to je predstavljanje njene linije kozmetičkih proizvoda. Bivšu teniserku podržali su roditelji i brat Miloš, ali je njen suprug, nekadašnji fudbaler Bastijan Švajnštajger, izostao sa ovog dešavanja.

"Mora neko da čuva i decu", našalila se Ana za "Blic", a potom istakla koliko joj znači podrška najdražih.

"Podrška porodice mi puno znači. I dan danas se na to najviše oslanjam. Shvatam koliko je ta ljubav i podrška važna, samim tim se trudim da to prenesem i na svoje sinove", rekla je lepa sportistkinja, koja sa Švajnštajgerom ima sinove Luku (4) i Leona (3).

Prošlo je šest godina otkako je Ana stavila tačku na profesionalnu karijeru, zbog čega se ne kaje jer je nakon toga usledila udaja i rođenje sinova, koji su sada centar njenog sveta.

"Ne mogu da verujem koliko vreme leti, dečaci me podsećaju na to. Zaista neverovatno. Ne osećam se tako staro. Neke moje drugarice još uvek igraju, ali zaista sam srećna kako se sve odigralo do sada", iskrena je bila Ivanovićeva.

Iako više ne igra profesionalno tenis, Ana je veoma fizički aktivna i redovno vežba. Iako su im roditelji bili uspešni sportisti, Luka i Leon još ne pokazuju interesovanje za neki određeni sport, o čemu je poznata Srpkinja nedavno govorila.

"Dečaci su vrlo aktivni, ali još ne pokazuju preterano interesovanje za neki poseban sport. Naučili su da plivaju i skijaju jer im je zabavno. No, za sada je to sve. Vreme kada su u vrtiću koristim da se posvetim sebi. Redovno vežbam, obavljam poslovne obaveze. Kada je o opuštanju reč, najviše uživam u čitanju", rekla je ona tada.

Još fotografija Ane Ivanović pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia U braku od 2016.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna