Tekst: Promo

Vreme, sunčeva svetlost, nemarnost ili nedovoljno održavanje utiču na sam izgled automobila. Ne morate uvek da idete u servis ili kod majstora, jer sada sami možete da vratite stari sjaj vašem automobilu uz pomoć izvrsnog sredstva za obnovu plastike koje čini da plastika ili koža izgledaju kao novi!

1. Sredstvo za obnovu plastike.jpg
Promo 

Ova tečnost za obnovu plastičnih delova vrlo je jednostavna za korišćenje i predstavlja idealno rešenje kako bi vaš automobil uvek izgledao svež! Služi kao dugotrajna zaštita od ogrebotina i bleđenja izazvanim UV zracima i pruža efikasnu zaštitu od nakupljanja statičnog elektriciteta i prašine. Najvažnije je da ne oštećuje kožu niti plastiku i vraća im originalni izgled.

Može da se primeni na bilo koji predmet od plastike ili kože, a dodat je i vodootporni premaz materijalima. Formula ovog sredstva prolazi kroz samu površinu materijala i deluje iznutra prema napolju. Sprej izrazito delotvorno obnavlja originalnu boju i radi jednako dobro na sjajnim ili mat površinama.

U pakovanju dobijate sredstvo za reparaciju od 100ml i krpu sa kojom obrišete nakon prskanja spreja.

Da vaš auto izgleda kao nov, poručite ovo fantastično sredstvo OVDE po ceni od 1.499 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.