Svake godine, publika čeka da vidi kako su njihove omiljene zvezde ukrasile kuću na praznike. Jelena Karleuša je priredila pravu novogodišnju bajku u svom dvorištu i domu, uz more plišanih medvedića.

Miloš Biković je sve oduševio jednostavnom, tradicionalnom jelkom, a Dragana Mirković se odlučila za nestvarno lepe bele ukrase u svom dvorcu. Ana Sević je ove godine uspela da nadmaši sve, jer je na slici pokazala nešto zaista posebno.

Ona je objavila sliku pred kojom pozira njeno troje dece, odeveno u prazničnu odeću.

jelka ane sevic-min.jpg
Instagram / anasevicofficial 

Najstarija ćerka Lorena je u elegantnoj haljinici, Sena još u bebećoj "toaleti", a mali Simeon u košulji i farmerkama, baš "kao odrasli". Sve ih povezuje škotski desen, sasvim u skladu sa jelkom iza njih.

Ana voli crvene ukrase, a sad je dodala i bele zvončiće, cvetove poinsetije i - na vrhu - zvezdu. Ovo je starinski detalj, u skladu s tradicijom. Kažu da je to simbol ukrasa koji je sam anđeo dodao jelki na vrh da bi imala šta da podari tek rođenom Isusu Hristu.

jelka ane sevic 2-min.jpg
Instagram / anasevicofficial 

Pevačica ima za šta da bude zahvalna, što je i sama naglasila. "Puna kuća najlepših poklona. Hvala ti 2022. Morate priznati da je ova dekoracija naaajlepša zauvek", napisala je uz sliku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna