Slađana Milošević se teško povredila pred samom kućom, jer je nezgodno pala i polomila obe ruke. Ova nesreća se dogodila zbog neverovatnog poteza komšije koji je, kako piše Kurir, vezao kanap kod stepenica na ulazu u zgradu.

Pevačica nije primetila ovu "zamku" i pala je na beton, a posledica su bile frakture na obe ruke. Poznata rokerka je odmah stavljena u gips, nosila ga je skoro sedam nedelja, a sad predstoji oporavak. Podsetimo, Slađana je već imala jedan težak pad. 

Ona je, pre osam godina, bila u jednom padu sva ugruvana, pa se - u modricama - javila najbližoj bolnici. Tada nije imala prelome, ali su joj bili povređeni jedna šaka, oba ručna zgloba i grudna kost. Sada su ruke morale da budu imobilisane.

sladjana milosevic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Slađana ima 67 godina, a poznato je da kod žena posle menopauze dolazi do smanjenja gustine kostiju. Zato je važno da redovno obavljaju merenja i, ako se utvrdi osteoporoza, da uzimaju terapiju koju prepiše lekar. Neophodne su i redovne vežbe kao i pojačana pažnja pri svim fizičkim aktivnostima

Slađana je i prošle godine imala teške zdravstvene probleme. U maju je primljena u Urgentni centar u Beogradu zbog unutrašnjeg krvarenja. Lekari su se borili za njen život čak dvadeset dana. Kako su tada preneli mediji, njeno zdravstveno stanje bilo je zabrinjavajuće. Ona se, kako je otkrila za "Gloriju“, sa bolešću nosila stoički.

"Nažalost, rođenjem sam svrstana u kategoriju ljudi koji imaju nežno zdravlje, kako se to nekad govorilo. Navikla sam da se pojavljuju problemi, koje rešavam brzo i efikasno. Poslednji boravak u bolnici trajao je dvadesetak dana. Pogoršanje je nastalo naglo i neočekivano.

sladjana milosevic 4.jpg
Instagram / a.sladjanamilosevic 

Ne znam šta se desilo sa mojim organizmom, verovatno je došlo do faze „prenapregnutosti materijala“, zbog svega što se u mom životu događa, i jednostavno je odreagovao na mestu najmanjeg otpora, odnosno tamo gde sam najslabija", iskreno je ispričala Slađana Milošević.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna