Iza pevačice Slađane Milošević je težak period. Nakon što je doživela nasilje od tadašnjeg partnera, u martu prošle godine završila je u Urgetnom centru. Ovo emotivno razočaranje pevačica nije lako podnela ali i dalje veruje u ljubav.

"Nažalost, svi znaju za aferu koju sam ja imala, ali poznato je da u mojoj porodici svi na ljubav čekaju po 30 godina, tako se nadam da će i sa mnom biti. Sve može u životu da se prevaziđe, ali izdaja ne. Ne odustajte nikada od ljubavi, ona je svuda oko nas", rekla je Slađana za "Kurir Tv".

Slađana Milošević imala je i zdravstvene probleme početkom maja, kada je dvadeset dana provela u bolnici gde su se lekari borili za njen život. Muzička ikona je tada primljena u Urgentni centar u Beogradu zbog unutrašnjeg krvarenja. Kako su tada preneli mediji, njeno zdravstveno stanje bilo je zabrinjavajuće. Ona se, kako je otkrila za "Gloriju“, sa bolešću nosila stoički.

"Nažalost, rođenjem sam svrstana u kategoriju ljudi koji imaju nežno zdravlje, kako se to nekad govorilo. Navikla sam da se pojavljuju problemi, koje rešavam brzo i efikasno. Poslednji boravak u bolnici trajao je dvadesetak dana. Pogoršanje je nastalo naglo i neočekivano. Ne znam šta se desilo sa mojim organizmom, verovatno je došlo do faze „prenapregnutosti materijala“, zbog svega što se u mom životu događa, i jednostavno je odreagovao na mestu najmanjeg otpora, odnosno tamo gde sam najslabija", iskreno je ispričala Slađana Milošević.

Izvor: Lepa&Srećna