Jelena Kostov u septembru ove godine rodila je drugo dete - naslednicu Milu, koja je unela beskrajnu radost u njihov dom. Ovo je pevačici i njenom suprugu Miljanu drugo dete, a stariji sin Milija (5) u početku je bio ljubomoran na sestru, ali se to vrlo brzo promenilo.

"Divna je, umiljata i beba za poželeti. Svako ko je došao kod nas rekao je istu tu rečenicu. Što se tiče starijeg sina, bilo je ljubomore na početku. Međutim, sada je stalno mazi i ljubi", rekla je Jelena za "Kurir" TV, pa priznala da je razmazila naslednika.

"Ja sam majka kod koje sve može dok je u granicama normale. Da ga jesam razmazila, jesam. Mada ja ne znam majku koja svog sina nije razmazila", iskrena je bila zvezda "Granda".

Suprug Miljan maksimalna joj je podrška i pomoć oko dece, te sve obaveze i zaduženja dele.

"To je toliko normalno i mislim da svaki otac treba da bude maksimalno posvećen svom detetu. Ne vidim ništa loše u tome da neki tata zameni deci pelene ili ih pričuva, pa i ceo dan", objasnila je ona.

Njene želje su, kako kaže, već ispunjene, pa se u 2023. godini moli samo za jedno.

"Poželeću samo jedno, a to je zdravlje. Postala sam ispunjena onog trenutka kada sam dobila ćerku, jer sam zaista htela da imam ćerku i sina. Sada kada sam to ispunila, ne znam šta bih drugo poželela osim da svi budemo zdravi", zaključila je Jelena Kostov.

Pevačica je, inače, nedavno otkrila i da se pre maja ili juna 2023. godine neće vraćati poslu, budući da želi da uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim naslednicima, dok je Mila još beba.

"Ovaj put sam i ja želela da uživam, posle prve trudnoće sam želela što pre da se vratim na posao, sada ne, jednostavno ne želim da propustim čarobne trenutke u odrastanju ćerke. Tek ću se vratiti u maju, junu", rekla je pre nekoliko dana Jelena.

Još fotografija Jelene Kostov pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kostovjelena Popularna pevačica ponovo nastupa posle vrlo turbulentnog perioda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna