Kraj godine je trenutak kada sumiramo utiske i razmišljamo šta smo mogli da uradimo drugačije, bolje i kada pravimo planove za dane koji nas očekuju. Pevačica Mina Kostić smatra da o planovima ne treba mnogo pričati.

"Ja imam neke svoje planove i želje ali sam ipak to sve predale u božije ruke, tako da neka buda kako on planira. Svaki dan se zahvalim i pomolim, to je najbitnije", rekla je pevačica koje kaže da srećnai ispunjena

"Stvarno kada sam ja digla ruke od svega i rekla baš me briga, tada je došlo sve na svoje. Ja ne razmišljam, nego živim život svaki dan, ne kao poslednji, ali živim svaki trenutak", rekla je za "Grand" Mina koja se nada da će još jednom postati majka.

"Nadam se da će se desiti čudo i da ću dobiti još dvoje dece", priznaje pevačica koja je poslednja dva meseca u vezi sa 15 godina mlađim partnerom Nikolom sa kojim bi volela da ima naslednike, ali on, kako kaže, još nije spreman za potomstvo.

"Želela bih, ćerki bi bilo čudno, ali prihvatila bi. Ja baš volim decu, Nikola nešto nije spreman", rekla je Mina u razgovoru za Nova.rs nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna