"Mnogo bolje mi sada funkcionišemo", tvrdi Jelena Gerbec koja se po drugi put razvela od supruga Vladana. "Mi nismo ni imali takav neki odnos da smo se svađali", kaže pevačica.

Po njenim rečima, Vlada je zaista super otac i potpuno učestvuje u životu nje i dece. Uz njen poslovne i roditeljske obaveze, važno joj je da može da se osloni na njega. Šta je, onda, pošlo po zlu? Šta je uzrok razvodu?

"Nažalost, nismo se našli, nismo legli, pokušali smo drugi put i ja sam  se nadala zbog deteta. Što kaže Selma, samo sarma valja podgrejana, tako da eto, neka su ćerke žive i zdrave, a mi smo uvek tu za njih, jer smo roditelji na prvom mestu", ispričala je pevačica za Grand.

jelena gerbec-min.jpg
Youtube / Grand 

Jelena i Vladan su se venčali 2016. godine, pet godina nakon što se ona proslavila u takmičenju "Zvezde Granda". Zanimljivo je da nije ušla u finale, ali je ipak dobila mogućnost da snimi pesmu.

Karijera je krenula uzlaznom putanjom, a malo pre rođenja ćerkice Sofije snimila je i spot za novu pesmu. Međutim, nakon tri godine braka, Vladan i ona su se odlučili na razvod.

Zato je mnoge iznenadila vest da je Jelena ponovo trudna i to sa istim čovekom. Kako je sama objavila pre dve godine, odlučili su da ljubavi daju drugu šansu.

Ipak, ni ovoga puta, ljubavna priča nije imala kraj kakav su želeli. Odnosi su, među njima, zahladneli pa su odlučili da više ne žive zajedno. Međutim, oboje su posvećeni ćerkicama, a roditelji priskaču u pomoć kad god je to potrebno.

Tekst: Lepa&Srećna