Mina Kostić je dugo krila svoj ljubavni život, ali je sada odlučila da pokaže svog novog dečka. Za razliku od bivšeg partnera Igora, s kojim ima i ćerkicu Anastasiju, sa Nikolom je ne povezuju bilo kakve poslovne veze.

Podsetimo, Igor i ona su prvi put osetili "hemiju" odmah nakon snimanja njenog spota, a privukao ju je ne samo svojim izgledom već i razumevanjem na profesionalnom planu. Novog dečka je upoznala na potpuno drugačiji način.

Nikolu je Mina srela - u parku! Prostrana zelena oaza u Šumicama bila je pozornica na kojoj su se upoznali, jednostavno kao i mnogi drugi parovi. 

"Šetala sam sa Anastasijom i kučićima, on je prišao, pomazio kucu i tako je počelo. Neko vreme mu se nisam javljala, neke dve nedelje, jer ja ne koristim te društvene mreže", ispričala je pevačica u emisiji Premijera na TV Pink.

mina kostic novi decko 2-min.jpg
Instagram / minakostic_official 

Kasnije mu je Mina i odala u koje vreme najčešće šeta, pa je Nikola iskoristio priliku da se svaki put pojavi i pravi joj društvo. Prvi kompliment je bio diskretan, kazao joj je da njegova sestra rado sluša Minine pesme. 

"Tako je bilo, slikali smo se, posle smo se prijateljski dopisivali iako sam odgovor dobio sa zakašnjenjem. Počeli smo da šetamo, da se viđamo, sve je jako spontano bilo", izjavio je Nikola. U medijima su se pojavili razni komentari zato što je Nikola - baš kao i Igor - mlađi od Mine.

mina kostic novi decko-min.jpg
Youtube / TV Pink 

"On jeste mlađi, kakve to veze ima?! Imala sam i starije pa nikome ništa, ali i Nikola je imao i starije od mene",  nasmejala se pevačica.

mina kostic 4-min.jpg
Youtube / TV Pink 

Zaljubljeni par je opisao i kako je Anastasija, Minina ćerka, reagovala na njihovu ljubav i kako se slaže sa maminim partnerom. "Ona je jako srećna, drago joj je. Kada sam je pitala ima li nešto protiv, rekla je da imam svoj život i da je sve u redu. Lepo se slažu",  ponosno je rekla pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna