Fudbalska legenda Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra ove godine nakon duge i teške borbe sa leukemijom, a među mnogima koji će ga večno pamtiti po dobrim delima je i pevačica Goca Božinovska.

"Jao, to me je baš pogodilo. On je bio mnogo dobar čovek. Kada su bile sankcije i zatvorene granice, meni ponište vizu za Nemačku i nisam mogla da idem da pevam. Siniša mi je poslao garantno pismo iz fudbalskog kluba Lacio i ja sam u italijanskoj ambasadi dobila vizu za samo jedan dan, čak i danas čuvam tu vizu. On je svima pomagao i tada mi je rekao: 'Pa gde ti sa troje dece da ne možeš da radiš, ja ću to da ti završim, ništa ne brini!' Bila sam mu i na svadbi, kada je pravio u Novom Sadu. Bio je na promociji albuma Suzane Jovanović pre godinu i po dana i tada je onako bolestan ustao da se pozdravi sa mnom, kao i njegova žena Arijana. Zato me je njegova smrt toliko potresla da danima nisam mogla da dođem sebi", ispričala je pevačica za "Star".

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića
Proffimedia 

Nakon Sinišine smrti, Gocu Božinovsku emotivno je razorio još jedan gubitak - odlazak tekstopisca Milana Radulovića Laće, sina pokojne Marine Tucaković. Laća je preminuo u Izraelu, a sahranjen je 27. decembra u Beogradu.

Laća teško podneo majčinu smrt
Kurir TV/Printscreen 

"Plakala sam kao kiša, pa ja to dete znam toliko godina. Mene je Marina molila da ga primim i da mu ustupim prostor da snimi spot u mom dvorištu jer je on studirao režiju. Puna mi je kuća ljudi tada bila i svačijem detetu bih učinila. Nisam očekivala da će ovako tužno da skonča. On je bio veliki emotivac, vuče gene od svojih roditelja, da nije bio takav ne bi ni mogao da piše onakve pesme. Tuga velika, ne daj bože nikome ovo što se Futi desilo, da sahrani dvoje dece i ženu. I ti prokleti poroci, a ne znam što Futa ne želi da radi obdukciju, ja bih to uradila zbog svog mira. Umesto da gaji unučiće i da se raduje sutrašnjem danu, čemu sada Futa da se raduje. Od onakvog lepog života sve se preokrene, zato ne treba nikada kukati", rekla je Goca za pomenuti medij.

Ona svaki slobodan trenutak provodi sa unukom Zoranom, a uskoro u njenu porodicu stiže još jedan dečak, budući da njen naslednik Mirko Šijan i snajka Bojana Rodić čekaju drugog sina.

"Otkada je krenula korona uopšte ne nastupam, imala sam i ružnih i lepih događaja u porodici i potreban mi je bio mir i odmor. Sada očekujemo još jednu bebu, snajka Bojana treba da se porodi u januaru i ja ću biti tu da im pomognem. Onda mi je u planu da tamo na proleće snimim nešto novo i onda da se vratim na scenu i krenem ponovo da nastupam. Krećem u akciju što se kaže, jer do inostrane penzije koju plaćam imam još nekih šest godina da čekam", zaključila je pevačica.

Još fotografija Goce Božinovske pronaći ćete u galeriji ispod.

Kurir / Marina Lopičić, Youtube/Printscreen/KurirTV Goca Božinovska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna