Ivana Španović će ući u anale srpskog sporta kao gospođa Vuleta, zahvaljujući rekorderskim pobedama u skoku u dalj. Kao svetska i evropska šampionka, ona je sinoć na tradicionalnoj dodeli nagrada Olimpijskog komiteta Srbije proglašena za najbolju sportistkinju naše zemlje u 2022. godini.

Ivana je blistala, lepša nego ikad, u fantastičnoj crnoj kožnoj haljini sa bretelama. Uvek istančanog osećaja za stil i priliku, naša atletičarka je ogrnula preko ramena sivi, karirani sako i tako malo ublažila seksepilni kroj ove izazovne haljine.

Istovremeno i elegantno, ali i ležerno odevena, Ivana je imala i efektnu frizuru. Svoju crnu gustu kosu je začešljala u glatki rep, a zatim na nekoliko mesta ga ukrasila zanimljivim uvojcima.

ivana spanovic vuleta 3-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Decentna ogrlica je bila upečatljiv ukras iznad dekoltea, a šminka pažljivo prilagođena svečanoj večeri. Njen muž Marko, s kojim je ovog septembra proslavila godišnjicu venčanja, bio je među prvima koji je lajkovao njene slike na Instagramu. Pogledajte je samo kako blista!

ivana spanovic vuleta nagrada-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna