Kejti Holms i njena 16-godišnja ćerka Suri, koju je rodila tokom braka sa bivšim mužem Tomom Kruzom, uslikane su na aerodoromu tokom prazničnih putovanja. Za ovu priliku 44-godišnja glumica je ponela opuštenu kombinaciju, farmerke, patike i kaput, a njena ćerka je takođe bila u sportskom fazonu.

Suri Kruz danas je preslikana majka, i likom ali i stilom odevanja. Ipak, kada je bila devojčica nosila je štikle i to od samog rođenja, a od pete godine sama bira garderobu.

Za ovo ponašanje male Suri tada su okrivljivali i medije jer su je progonili na svakom koraku, a devojčica je na taj način shvatila koliko je "važna" svetu koji je okružuje. Suri danas ima 16 godina i odrekla se damskog stila i izgleda kao prava tinejdžerka. Živi sa majkom u Njujorku, a oca slavnog glumca navodno nije videla godinama.

Ćerka Toma Kruza
Profimedia 

Tom i Kejti bili su u braku šest godina i razišli su se pod velom tajni, a šuškalo se da je razvodu kumovala Sajentološka crkva, čiji je glumac član već godinama.

Glumac je poslednji put u javnosti sa ćerkom viđen u septembru 2013. godine ali to ne znači da je nije viđao nasamo bez ljubopitljivih pogleda.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!