Svetska rekorderka u skoku u dalj, Ivana Španović, ljubav i sreću pronašla je uz Novosađanina Marka Vuletu. Njih dvoje su svoju dve godine dugu vezu ozvaničili 26. septembra 2021. godine, a lepa sportistkinja nakon venčanja uzela je prezime supruga. Detalje svadbe uspeli su da sačuvaju od očiju javnosti, ali Ivana ne skriva da je Marko njena srodna duša. 

"Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim", rekla je Ivana za medije.

Često objavljuje zajedničke fotografije, na kojima u svom raskošnom domu, najčešće vežbaju u paru. Ivana i Marko žive u Novom Sadu u velelepnoj kući sa pogledom na Dunav i tvrđavu. Dom su uredili pa svojoj meri imaju bazen i teretnu i sve ono što im je neohodno da održavaju dobru formu. Sportistkinja se dana njihovog venčanja prisetila i na Instagramu i potvrdila koliko joj je suprug važan.

 "Ljubav je samo reč, ali ti se je definisao", citirala je Eminema uz fotografije sa venčanja.

Ivana se pre nego što je uplovila u vezu sa Markom čitavu deceniju zabavljala sa trenerom Vladimirom Kumrićem, sa kojim je pet godina bila i verena.

Njih dvoje upoznali su se 2008. godine, nakon Olimpijskih igara u Pekingu. Sreli su se jedne večeri u Zrenjaninu, a Ivana je sutradan načinila prvi korak i poslala mu sms poruku. I dok su svi iščekivali da Vladimir Ivanu odvede pred oltar usledio je raskid.

"Određeno vreme nisam u emotivnoj vezi, ali o tome ne želim da pričam jer mi je privatnost veoma važna. Naš odnos je ostao prijateljski, kakav i treba da bude posle toliko vremena", rekla je za "Hello" 2019. godine Ivana.

Pogledajte još fotografija Ivane Španović u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Srpska rekorderka u atletici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna