Ni priče o navodnom neverstvu koje su kružile tokom Svetskog prvenstva u fudbalu nisu uspele da naruše odnos Ane i Predraga Rajkovića.

Manekenka je sada otkrila pojedine nepoznate detalje njihovog braka, te navela da veoma teško podnosi razdvojenost od supruga, ali da on, s druge strane, uvek nađe način da je iznenadi i ostavi bez teksta.

"Navikla sam da sve radimo zajedno, pa se svaki put isplačem kad smo razdvojeni. Prilično sam emotivna, a zbog Peđe sam nekoliko puta bila u predinfarktnom stanju. Umeo je da mi pošalje fotografiju iz svlačionice i da se posle petnaest minuta pojavi sa ogromnim buketom cveća. Baš je romantičan i zna da pogodi trenutak", ispričala je Ana za magazin "Gloria".

Rajkovićeva supruga priznala je da je ljubomorna, ali da u njihovom domu ipak ne dolazi do svađa jer golman izbegava takve situacije.

"Možda sam i previše ljubomorna, takav mi je temperament i sve odmah ispoljim, nema prećutkivanja. Međutim, uvek se raspravljamo samo oko gluposti, jer čak i kad imamo povod, Peđa jednostavno nikad ne želi da se svađa", rekla je ona.

Ana i Predrag Rajković u braku su dobili dva sina, Relju i Tadiju, a manekenka je nedavno otkrila da priželjkuju da prošire porodicu i dobiju i ćerku.

"'Ajmo ćerku! Prvo je bila Eleni Rajković, onda se rodio Relja, onda smo smislili Kalina, a rodio se Tadija. Sada ćemo smisliti muško ime, da bi bilo žensko. Rekla sam mu - 'Imaš još dve šanse, ako promašiš i bude dečak, ne znam šta ćemo'. Sa četiri sina ne znam šta bih radila. Volim veliku porodicu. Deca su nam na prvom mestu. Tek kada smo dobili naše sinove postali smo jedna velika celina. Uvek se zezam da bih volela da imamo još dve ćerke, da budemo kompletirani", rekla je ona tada za "Blic".

Još fotografija Ane Rajković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / rajkovic__ana, ATA / Antonio Ahel Žena golmana Predraga Rajkovića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna