Posle osam godina braka, Kim Kardašijan i Kanje Vest su se razveli. Reper se na različite načine borio da se pomire, ali rijaliti zvezda je bila odlučna u nameri da se brak okonča.

"Jako želim da se razvedem. Tražila sam od Kanjea da naš razvod zadrži u tajnosti, ali on to nije učinio", napisala je Kardašijan u martu ove godine kada je razvod i finalizovan.

 Navodilo se da je sukob planuo kad je Kanje objavio da će se kandidovati za predsednika SAD. Kim je tada reagovala izjavom da njen suprug boluje od bipolarnog sindroma i apelovala na milione pratilaca da pokažu saosećanje za njihove probleme. Kim je sada govorla o bivšem suprugu, i istakla da je jako teško zajedno odgajati njihovo četvoro dece. 

"Jako je teško zajedno odgajati decu. Imala sam sjajnog oca za kojeg me vežu najbolja sećanja. Želim da to imaju i moja deca. Ako ne znaju šta se priča ili šta se događa u svetu, zašto se moraju nositi s negativnim stvarima? S njima nisu spremni da se nose ni odrasli ljudi", ispričala je pa nastavila:

"Spremna sam na to da će deca početi da mi postavljaju pitanja o javnim ispadima njihovog oca, ali od mene nikada neće čuti ružnu reč o Kanjeu", rekla je i istakla kako zna da će joj jednog dana deca biti zahvalna.

Kim Kardašijan progovorila o razvodu
Profimedia 

"Jednog dana moja deca će mi biti zahvalna što nisam pričala loše o njihovom ocu iako sam imala priliku. Privatno ću im dati odgovore za sve što budu želeli da znaju", rekla je Kim.

Nekadašnji par ima četvoro dece: devetogodišnjućerku Nort, sina Sejnta, ćerku Čikago i trogodišnjeg sina Psalma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna