Kristijano Ronaldo svojoj izabranici Heorhini potpuno je promenio život. Borila se sa oskudicom, sve dok nije upoznala fudbalskog asa zbog koga je prestala i da radi u prodavnici u kojoj je bila zaposlena.

"Sećam se da je jednom došao po mene Bugatijem. Moje koleginice su poludele. Stigla sam autobusom i otišla Bugatijem. Ljudi nisu mogli da veruju", ispričala je ona u dokumentarnom filmu "Ja sam Heorhina".

Heorhina od svoje popularnosti danas zarađuje ogromne svote novca, a kako su mediji prenosili, ona jednu reklamnu objavu na Instagramu naplaćuje 8.000 evra, dok za intervju uzima čak 100.000 evra. Onda i ne čudi što je svog voljenog za Božić obradovala poklonom koji je platila bar 250.000 evra. Poznato je da Portugalac ljubitelj skupih automobila, a Heorhina je njegovoj skupocenoj kolekciji dodala još jedan.

Manekenka je na Instagramu objavila video na kojem se vidi da je Ronaldu kupila novi automobil Rols Rojs Fantom model koji ju je koštao najmanje 250.000 evra, a procenjuje se da sa dodatnom opremom cena ovog automobila ide i preko 300.000, a i Kristijano nije mogao da sakrije iznenađenje.

 Privatne fotografije Heorhine i Ronalda pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/georginagio Fotografije Kristijana Ronalda i Heorhine Rodrigez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna