Nikolija Jovanović naredne godine obeležava jubilej - 10 godina otkako je na muzičkoj sceni. Iako peva deceniju, zahvaljući majci, poznatoj pevačici Vesni Zmijanac pred očima javnosti je daleko duže.

"Za mene to nije deset godina, za mene je to ceo život. Zahvaljujući mojoj mami, koja me nije krila od očiju javnosti, svuda sam bila prisutna, ali sam ja svoj šoubiznis život počela 2013. singlom 'Ćao, zdravo'", rekla je on i dodala kako će obeležiti jubilej.

"Napraviću sebi čaj. Mnogo toga se desilo u poslednjih deset godina. Promenila sam se dosta privatno, više nego poslovno, ali sam i poslovno postavila i postavljam mnoge trendove. Prija mi kada mi kažu da sam u nečemu prva, a ja ću samo dodati da planiram tu i da ostanem", kaže Nikolija, objašnjavajući šta nije želela.

"Ni u jednom momentu ne pokušavam da ponovim karijeru moje mame, jer to je apsolutno nemoguće. Gradim svoj put, gradim ga od 2013. godine, iako sam zahvaljući njoj, prisutna u javnosti već 33. Svoju decu sam potpuno izolovala iz ove priče i pustiću ih da same odlučuju kad porastu" istakla je u emisiji "Prvi red" pevačica koja ja najponosnija na svoju porodicu, supruga Relju i njihove dve ćerke.

Nikolija Jovanović o majčinstvu
ATA / Antonio Ahel 

"Porodica, ljubav i zdravlje su suština života i ne mogu da se porede ni sa čim materijalnim. To je istinska sreća. Najbitnije stvari se ne mogu kupiti novcem", tvrdi Jovanovićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna