Sve je iznenadila vest da glumica Anđelka Prpić čeka dete sa najboljim drugom svog bivšeg supruga, njega ponajviše. Dario Prpić, u prvi mah je samo potvrdio da zna da je glumica trudna, a sada je i prokomentarisao šta misli na tu temu.

"Želim im svu sreću, ako se budu venčavali, mogu da im budem kum! Čak i ako Marko bude želeo da uzme moje prezime, nemam ništa protiv",  našalio se za "Kurir Stars" ugledni beogradski ugostitelj, čije prezime, i pored razvoda, glumica i dalje nosi. 

Marko Ž. u martu je raskinuo vezu od 11 godina, pa do venčanja, na kojem je bilo planirano da kumuje Dario, nije došlo. Pretpostavlja se da je Prpićev najbolji drug od tada s Anđelkom.

Anđelka i Dario su se razveli 2020. godine i to nakon devet godina braka. Šuškalo se da je razlog kraha braka prevara koju je, navodno, počinio Dario, ali ni jedno ni drugo nisi demantovali niti potvrdili te navode. Međutim, kasnije se navodilo da je Dariova ljubomora bila kamen spoticanja i razlog za nesuglasice. Navodno, on nije mogao da podnese to što je Anđelka snimala eksplicitne scene, a posebno u seriji “Žene sa Dedinja”. gde joj je partner bio Dragan Mićanović.

"Naime, Dario je Anđelki pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela. Kako naš izvor blizak bivšem paru kaže, Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se nedeljama svađali, Anđelka je ubeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje", rekao je izvor za "Kurir" i dodao je Dario bio ljubomoran i na Anđelikinog kolegu Andriju Miloševića.

andjelka prpic 4.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Anđelka i Dario imaju sina Jakšu, koji je u avgustu napunio deset godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna