Praznici za Irenu Pecotić ove godine razlikovaće se od svih dosadašnjih. Nakon 16 godina neće biti sa suprugom, Markom Pecotićem, koji ju je ostavio zbog pevačice Silvije Dvornik

"Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i verovanje u novu, kao i novi početak, vreme će pokazati šta će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim da li se slaže da to bude zvanično", rekao je pevač i istakao da više nije želeo da laže sebe i ostaje u braku u kom nije srećan.

"Pokrenućemo postupak razvoda, došli smo u neke godine gde ja više ne mogu, ja sam to sve inicirao. Jedna unutrašnja borba me naterala i video sam da ne postoji drugi način nego da prestanem da lažem sebe i kažem kako stvarno stoje stvari", rekao je za Slobodnu Dalmaciju pevač i naglasio da je supruga prihvatila njegovu odluku.

"S verom u boga i istinu mislim da bi to moglo dobro da ispadne, za sada su svi to dobro prihvatili, a vreme će pokazati jesam li bio u pravu. Naravno da sam spreman da snosim posledice ako sam nekoga povredio, ali čvrsto stojim iza svoje odluke i drago mi je da je supruga Irena to primila skroz normalno", rekao je pevač tada, dok Irena u prvi mah nije želela da komentariše njegovu odluku. Ipak, šest meseci kasnije otkrila je kako se nosi sa razočaranjima.

Razvod zbog druge žene
Youtube/Printscreen/LaudatoTV 

"Mislim da se s tim postupcima moraju nositi oni koji su nas razočarali. Na nama je da to prihvatimo ili ne", rekla je Irena Pecotić i potom na pitanje da li je osoba koja oprašta, rekla: "Definitivno! Opraštam zato što mi je najbitniji moj lični mir", rekla je bivša supruga Marka Pecotića za "Slobodnu Dalmaciju" i istakla po čemu će pamtiti 2022. godinu.

"Pamtim samo sretne dane! Pamti ću je po neizmernoj ljubavi koju sam dobila od prijatelja i porodice. Imam puno dobrih prijatelja s kojima se ne čujem svakodnevno, ali znamo da smo tu uviek jedni za druge", rekla je Irena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna