Suzana Jovanović udata je za mediskog moćnika Sašu Popovića, ali nikada nije skrivala da njen životni put nije bio lak. U detinjstvu je oskudevala u svemu, ali se svejedno tog životnog doba priseća sa setom i radošću.

"Bilo je perioda kad sam imala 20 dinara u džepu", ispričala je pevačica svojevremeno emisiji "Pres pretres". "Frižider prazan, nisam imala šta da jedem, ali sam ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sa život u svoje ruke i rešila da to promenim", rekla je Suzana, kojoj je danas porodica sve.

"Meni karijera uošte nije na prvom mestu, da su to samo pesme, gostovanja, hitovi… Meni je porodica svetinja, porodica je baza za sve, sreću, radost, napredak, za sve ono što je najlepše. Sa ovim novim vremenom smo poleteli za materijalnim, ali kada shvatite da ste bogati kada imate ljubav i poštovanje ništa drugo vam i ne treba", smatra Jovanovićka koja se tokom gostovanja u emisiji „Praktična žena“ prisetila svog detinjstva i zanimljivog nadimka koji je imala.

Suzana-Jovanovic-Sasa-Popovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Zvali su me Bela, zbog kose, to je bilo u školi kada deca kao hoće da te uvrede. Uglavnom dečaci koji su hteli da se udvaraju, a nisu znali na koji način. Mama mi je stalno plela kikice i vezivala repiće i onda su me i čupali kada nisu znali šta će od muke, kada su videli da ne mogu nikako da me povrede, ali to su sve dečja posla",  ispričala je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna