Gde će Jelena Karleuša sa svim ovim ukrasima posle praznika, to je ono što je pitaju neki od pratilaca na Instagramu! Svi očarano posmatraju video snimak kojim je pevačica počastila svoje obožavaoce i koji ih uvodi i u dom popularne JK.

Pred vratima u vilu na Dedinju je pravi holivudski prilaz oivičen svetlećim dekoracijama, a desno uz stepenice je spektakularna jelka okićena krupnim kuglama i ogromnim pahuljama. Na dovratku blista široki božićni venac, a kad se vrata otvore, vidite da je to samo početak...

Svetla u prizemlju su ugašena, ali lampica i svećica ima toliko da kamera bez muke snima svaki detalj. Konzolni stočići u predsoblju su ukrašeni plišanim medvedićima u pastelnim bojama. Trpezarijski sto je elegantno postavljen, na mermernoj ploči svetluca zlatni escajg kojem odgovaraju i ekskluzivne police koje ukrašavaju zidove dnevnog boravka. 

jelka jelene karleuse-min.jpg
Instagram / karleusastar 

U uglu uz ugaonu garnituru blista još jedna ogromna jelka, ukrašena belim kuglama i pahuljama. Uz nju je veliki beli irvas. Mini jelka stoji u drugom uglu, a na početku stepenica je veliki beli buket u zimskom duhu.

Izlazak na veliku terasu će vas fascinirati. Pod svetlucavom tendom, možete da uživate u pogledu na ukrašeno dvorište, dve elegantne svedene jelke, irvasa napravljenog od svetlećih lampica...

Na kraju, slobodno sedite u bleštave Deda-Mrazove sanke i uputite se u obilazak ispočetka! Pogledajte samo!

Bajka u domu Jelene Karleuše Instagram

 Tekst: Lepa&Srećna