Biljana Sečivanović javnosti je postala poznata nakon učešća u "Zvezdama Granda", a u medijima je otvoreno delila svoju tešku životnu priču. Pevačica je jedno vreme živela u Austriji, gde je pored pevanja radila i kao manikirka, kako bi sebi mogla da obezbedi dovoljno sredstava za život.

Zatrudnela je sa jednim tamošnjim biznismenom i na svet donela sina Mateju, ali će joj taj dan zauvek ostati u gorkom sećanju jer je neposredno pred njen porođaj preminuo njen sestrić Nikola.

Naime, sin njene rođene sestre bolovao je od teške bolesti, a bitku je nažalost izugubio i sahranjen je na dan Biljaninog porođaja.

"Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće, tačnije sina moje rođene sestre Nikolu", rekla je pevačica svojevremeno kroz suze.

Biljana se prisetila i trenutka kada je, dok je ležala u bolnici i čekala porođaj, saznala za tragičnu smrt sestrića.

"Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak", rekla je s knedlom u grlu pre nekoliko godina pevačica za medije.

Iako je imala tešku trudnoću i operisala grlić materice, Biljana je do sedmog meseca boravila u Srbiji, radila, ali i brinula o sestriću Nikoli, kog je gledala u veoma teškim stanjima, kada je imao užasne bolove. Tek pred sam porođaj vratila se u Austriju, kako bi rodila Mateju.

Pevačica je godinama bila samohrana majka, ali je pre nekoliko godina ponovo pronašla partnera sa kojim je osnovala topao porodični dom. Za sadašnjeg supruga Aleksandra Nedića udala se u septembru 2020. godine, nakon višegodišnje veze, a fotografije sa njihovog venčanja pronaći ćete u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica i njen partner Aleksandar Nedić konačno su napravili gala veselje kakvo su priželjkivali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna