Goca Tržan slovi za javnu ličnost koja je spremna da priča i na najosetljivije teme. Bez zadrške je govorila o teškom razvodu, odgajanju ćerke, vantelesnoj oplodnji ali i nasilju u vezi koje je preživela. Pevačica je podsetila na problem koji imaju sve žene koje prolaze kroz ovo teško iskustvo.

"Žene se teško otvaraju na tu temu zato što je to velika sramota i većina drugih žena su u fazonu "Što si to trpela?", "Ko ti je kriv, što si ušla u to". Trenutak, niste bile u tuđim cipelama. Ja ću govoriti iz svojih cipela. Ne mogu da kažem nasilje, to je jedna vrsta zarobljavanja", rekla je Goca i ukazala na prve alarme koji pokazuju da možda imate posla sa nasilnkom.

"Prvo što će dotični da uradi je da se mnogo potrudi oko vas, na razne načine. Zavisi od toga koliko je finansijski potkovan ili koliko je perfidan, potrudiće se da vam skine zvezde s neba, da vas obaspe raznim pažnjama i naravno da je to božanstvena stvar, ako se dalje nastavi neka normalna veza i normalan odnos. Međutim, muškarac koji nakon toga, kada ste vi spremne da uđete u vezu sa njim, napravi situaciju da ste vi srećne što je on taj koji je hteo vas, to je prvi znak za paljenje lampice. Nastavi se veza i vi počinjete da prihvatate da vi treba da budete srećne što ste sa njim, a ne on što je sa vama. To se uvlači u vaš mozak kao crv koji kopa po vašim emocijama. On tu stoji i kreće da vam truje sve" ispričala je pevačica i otkrila da je nju bivši partner udario toliko snažno da joj je pukla bubna opna.

"Sledeći korak je... Ja sam imala slučaj gde me je čovek odvojio od najbolje drugarice iz detinjstva na način da je nešto što sam samo njoj rekla on proširio, a on je to znao zato što je prisluškivao moj auto. To su muškarci koji nikome ne veruju, vama najmanje veruju. Ne primećujete sve ono što radi: da vas uhodi, da vas kontroliše, da ima opsesivno-kopulsivnu potrebu da u svakom trenutku zna gde ste, šta radite. Kada vas odvoji od svih ljudi koje volite tada počinje da vam objašnjava kako ne vredite ništa i kako bez njega ne vredite ništa, jer je samo on taj koji vam je dao na vrednosti", ispričala je Goca koja je otkrila kako je u njenom slučaju došlo do fizičkog nasilja.

goca trzan 2.jpg
Youtube / Goca Tržan 

"Kad iz vas proviri negde ona vaša stara jaka ličnost koja se opire tome nečemu, e tada već kreće sa fizičkim nasiljem. Onda krene da vas davi, kada vam psuje roditelje pa vi mu uzvratite, jer bože moj 'o tvojima mogu da kažem šta hoću, a moji su svi najbolji'. Preispitajte se dobro. Nakon toga, kad krene to koškanje, ili vam udari šamarčinu da vam pukne bubna opna, kao što se meni desilo, desi se nešto što ja sebi ne mogu da objasnim. Naime, vi sve vreme imate potrebu da njega popravite, vi zapravo osećate da nešto nije kako treba. Ali imate potrebu da njega popravite, jer on je princ, iako vam svi to govore da nije tako, vi to tada ne vidite. Neće se promeniti. Što vi budete poniznije, on će biti sve gori i više će iskaljivati svoje razne vrste besova", ispričala je Goca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna