Šanaja Tvejn razvod od producenta Roberta Džona Muta teško je podnela. Njihova ljubavna priča počela je onda i kada je pevačica postala slavna, a ozvaničili su je 1993. godine. Uskoro su dobili sina, a onda je usledilo ogromno razočaranje.

Mut je zatražio razvod jer se zaljubio u Šanajinu najbolju prijateljicu Meri An Tiebaud. Pevačica je bila potpuno slomljena zbog razvoda, i tvrdila je da se više nikada neće udati. Ipak,  samo godinu dana nakon što je njen brak okončan Šanaja se udala za Frederik Thiebaud, bivšeg muža svoje bivše najbolje drugarice. Njihova ljubav traje i danas, a Šanaja tvrdi da je upravo uz njega uspela da pronađe svoj mir, a govorila je i o odnosu koji danas ima sa bivšim mužem.

"Mir pronađete onda kada oprostite. Ponovo mogu da ga cenim, ne zbog onoga što se desilo u našem braku, već zbog svega što je učinio za moju karijeru i život. Rana je zacelila. Pored toga, imamo zajedničkog sina “, rekla je pevačica i istakla da sa mužem ima savršen brak i da su izuzetno povezani.

"Ovo se dešava samo u takvim vezama kada partneri imaju zajedničke duboke ožiljke na duši. Izlečili smo jedno drugo", rekla je Šanaja.

Šanaja Tvejn ljubavna priča
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna